måndag 30 november 2009

En stilstudie


Många reagerade väldigt positivt på mitt förra inlägg, så här kommer en bild till, en stilstudie på Genoa som gör det han gör bäst. Konstnären är ingen mindre än undertecknad, Brock Ironbeard.

2 kommentarer:

 1. Trevligt att man fått en sk dvärgisk avbildning av sig.
  Jag ville bara ta tillfället i akt och göra lite advertissiment för mitt senaste litterära alster då jag tycker recensenten var ovanligt duktig:

  "Sindellas metod som författare kan till en början upplevas som förbryllande. Obemärkt och smidigt styr han tankarna från det ena till det andra, till synes helt osammanhängande. Men låter man sig ledsagas av textens hjärtslag, belönas man av en vidsträckt och ständigt skiftande tankekosmos. Han är kvicktänkt, lärd och elegant som få, humoristisk med sin notoriska självironi, vis som en österländsk profet, men aldrig pådyvlande, aldrig några slutliga sanningar, alltid samma tvivel, samma prövande: ”Kunde min själ finna ett stadigt fotfäste, skulle jag inte pröva mig själv, jag skulle bestämma mig.” Och alltid det egna jaget, subjektet som sitt främsta objekt: ”författarna vänder sig till folk med hjälp av ett speciellt och säreget kännetecken, jag är den förste som gör det med hela mitt väsen”.
  ”I böcker söker jag bara nöjet av hederlig förströelse”, skriver Sindella med sin sedvanliga självironi."

  Bra sagt tycker jag.
  Köp nu min bok:
  "På färd mot det lite okända i fjärran i framtiden" Utgiven av Heimburger und söhne.

  Eder allra ödmjukaste store intellektuelle kamrat, Genoa Sindella

  SvaraRadera
 2. Jag letade efter den i PfeifelDorf, men ack nej, där var dom redan slut. /Eckhart.

  SvaraRadera